FR / NL
egardia

Het Alarmsysteem van Egardia®
Slim beveiligd via internet en GSM  

 
 
Egardia® is een slim alles-in-één alarmsysteem om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak en brand. Egardia® waarschuwt jou en je contactpersonen direct per sms, telefoon of e-mail bij een alarm. Ook controleert Egardia® je alarmsysteem continu op een goede werking. Het Egardia® alarmsysteem laat niets aan het toeval over.
Alarmsysteem bestellen

Online wereldwijd toegang tot je alarmsysteem

Het alarmsysteem van Egardia® is eenvoudig via internet in te stellen en behoort tot een van de meest gebruiksvriendelijke alarmsystemen. Een keer vergeten het alarmsysteem thuis in te schakelen? Geen probleem, via internet of de mobiele telefoon schakel je het alarmsysteem alsnog eenvoudig in of uit.
Alarmsysteem internet

Basis alarmsysteem uitbreiden (optioneel)

De Egardia® basis-alarmsystemen worden standaard geleverd met inbraakmelders en zijn eenvoudig uit te breiden met extra accessoires zoals inbraakmelders, rookmelders, lekkagemelders en camera's.
Kijk in de Online Shop voor een overzicht van alle uitbreidingsmogelijkheden.Alles onder controle

Je weet altijd of thuis alles in orde is, waar je zelf ook bent. In geval van een alarm ontvangen jij, je buren en evt. je familie direct een alarmmelding. Ook zie je op afstand online wie het alarmsysteem heeft in- of uitgeschakeld. Zo controleer je snel en eenvoudig of je kind veilig is thuisgekomen!


Alarmsysteem in 3 stappen eenvoudig geinstalleerd

Het Egardia® Alarmsysteem is binnen 30 minuten door iedereen eenvoudig zelf te installeren.

1. Bestel het basisalarmsysteem in de Online Shop
2. Installeer het alarmsysteem
3. Meld het alarmsysteem online aan op de Egardia® Beveiligingsdienst
Bestel Alarmsysteem